Το υπηρεσιακό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε την αντικατάσταση της ταυτότητάς μας με την Κάρτα του Πολίτη

Η ολοκλήρωση της κατοχής έρχεται.
Από το επόμενο φθινόπωρο η «Κάρτα του Πολίτη».

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω  μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού, το υπηρεσιακό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε ότι από το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν «νέα ταυτότητα».

Έτσι λοιπόν και στα «μουλωχτά», όπως συνηθίζεται να περνούν μνημόνια και δαιμόνια, πριν από λίγο, το Υπουργείο «Προστασίας» του Πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι από το επόμενο φθινόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας με τις «νέου τύπου» ταυτότητες οι  οποίες -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- θα έχουν «την μορφή πιστωτικής κάρτας».
Όλα όσα λέγαμε και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους, ιδού πώς γίνονται πραγματικότητα.
Αυτή η «νέα ταυτότητα» δεν θα είναι παρά η πολυδιαφημισμένη από τον εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό Παπανδρέου «Κάρτα του Πολίτη».
Ετοιμαστείτε και οπλιστείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι από το επόμενο φθινόπωρο ή θα πρέπει να δεχτείτε το ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή θα πρέπει να αρνηθείτε την παραχώρηση του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας, που θα είναι το «αντίτιμο» για να πάρετε τη «νέα ταυτότητα».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση.

πηγή