Παράρτημα του FRD ιδρύθηκε στην Αθήνα…

topi-athine-head

Με άκρα μυστικότητα και υπό τον ήχο του εθνικού ύμνου της Αλβανίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την δημιουργία του παρατήματος του νεοσύστατου Aλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία αναφορά στον αλβανικό τύπο αλλά ούτε και κάποια δημόσια ανακοίνωση για την εκδήλωση αυτή.

Φοβήθηκαν «ντου» της Χρυσής Αυγής!

Media1-topi-athina

Σύμφωνα με δημοσίευμα αλβανικής εφημερίδας, στην ομιλία του σε αλβανούς μετανάστες στην Αθήνα, ο πρόεδρος του FRD, Μπαμίρ Τόπι, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του ενώ δήλωσε πως θα κάνει το παν για την δημιουργία ενός υπουργείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους αλβανούς  λαθρομετανάστες όπου κι αν βρίσκονται.

topi-athine-frd

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος στην αλβανική κρατική τηλεόραση ούτως ώστε να μπορούν τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών να μαθαίνουν την μητρική τους γλώσσα μέσω της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 500 Αλβανοί λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώην Πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας.

πηγή