Εγκεφαλικά νεκρός μίλησε πριν του πάρουν τα όργανα!

man pronounced brain dead walking talking ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Εγκεφαλικά νεκρός συνήλθε λίγο πριν του πάρουν τα όργανα και τώρα ζει κανονικά!!!

Ο ολοζώντανος νεαρός που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο «είχε αναγγελθεί ως εγκεφαλικά νεκρός και τώρα περπατά και ομιλεί» , όπως αναφέρει ο τίτλος της είδησης: “man pronounced brain dead walking, talking” !!! Τώρα, επιθυμεί να επανέλθει στη φυσιολογική κατάσταση, όπως μας λέει ο ίδιος: “I want to be back to normal”. Ποιός; Αυτός που θα κοβόταν κομματάκια από τους νομιζόμενους… «ιατρούς» και «σωτήρες» του!!!

Άλλη μία τρανή απόδειξη πώς ο όρος «εγκεφαλικός θάνατος», είναι ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ και πως θα πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ (πράγμα ασύμφορο φυσικά για τους εμπόρους οργάνων…).

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τις ζωές των ανθρώπων, στο όνομα τής ζωής άλλων ανθρώπων. Ο λεγόμενος εγκεφαλικά νεκρός είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ και η ψυχή του βρίσκεται ακόμα εντός του σώματός του. Συνεπώς, ο ασθενής, ακόμα και αν δεν τα καταφέρει να επανέλθει, έχει τη δυνατότητα να μετανοήσει, να προσευχηθεί, να ζητήσει το έλεος του Δημιουργού του και να ΣΩΘΕΙ, αν φυσικά είναι βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός!

πηγή