«ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ».  Η Χαρά Νικοπούλου αρνήθηκε να βραβευθεί από βουλευτή.

0i+-+Αντίγραφο

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση του δήμου Αμύνταιου στη Φλώρινα, όταν η Χαρά Νικοπούλου που ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να πάρω μία πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».

Ο βουλευτής της ΝΔ, «πάγωσε» και στη συνέχεια της απάντησε πως «αυτό θα το κρίνει η ιστορία», ενώ όπως αναφέρει το eperiskopio, ο κ. Κωνσταντινίδης την αποκάλεσε «χρυσαυγίτισα».

Στη συνέχεια όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η κ. Νικοπούλου μίλησε και στον πρώην υπουργό Αμυνας και αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι δικοί μας».

Η Χαρά Νικοπούλου, ως γνήσια Ελληνίδα στάθηκε στο ύψος της περίστασης για άλλη μια φορά, καθώς τα τελευταία χρόνια δίνει μεγάλη μάχη με το τουρκικό προξενείο και δυστυχώς το ελληνικό κράτος την έχει αφήσει μόνη της.

πηγή

Σχόλιο Ρωμηού: Για την Ελληνική Νέα Τάξη Πραγμάτων, όποιος υποστηρίζει με θέρμη την εθνική του συνείδηση είναι… «χρυσαυγίτης»! Ας φανταστεί κανείς την κατάντια του πολιτικού συστήματος και των εκφραστών του!

Πράγματι θα σας κρίνει η ιστορία κ. βουλευτά, αλλά σαν Εφιάλτες!