Η Μεταπολίτευση ήρθε με προδοσία και θα φύγει με προδοσία ως ένδικη μάλιστα μισθαποδοσία των πράξεών της

prodotes_logia

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το γεωπολιτικό σταυρόλεξο και το χαράτσι

1974, ένας μακαρίτης εθνάρχης δηλώνει «η Κύπρος πέφτει μακριά» για να  δικαιολογήσει το χαράτσωμα του νησιού που πέφτει στα χέρια του Αττίλα και μέχρι σήμερα καταπατά το 35% του Άγιου εδάφους του.

2013, ένας υποψήφιος πιθανός μελλοντικά για τον περιζήτητο τίτλο του εθνάρχη δηλώνει από τη χώρα του Αττίλα «πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδος με την Τουρκία».

Στον κ. Χαράτσι κατ’ ευφημισμό του έλαχε ο ιστορικός λαχνός να κλείσει τον φαύλο κύκλο της μεταπολίτευσης με τις ατυχείς αυτές και απροκάλυπτες δηλώσεις του. Φαίνεται στην πτήση για την ΠΟΛΗ σκεπτόταν ότι μπορούσε με την εύγλωττη εξυπνάδα του να ξεπεράσει και αυτήν την διπλωματική μαεστρία του συνονόματού του πολιτικού του μεσοπολέμου  Βενιζέλου. Όμως από κοντά πέρασε και δεν ακούμπησε την επιτυχία, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Ο κ. Χαράτσι λοιπόν αποφάσισε να χαρατσώσει εκτός από τις τσέπες των Ελλήνων και τα γεωγραφικά δεδομένα της χώρας. Μέχρι και ο κ. Νταβούντογλου πιθανώς να συγκινήθηκε γιατί η παρουσία του κ. Xαράτσι τον έκανε να θυμηθεί το αλήστου μνήμης ιστορικό χαράτσι-κεφαλικό φόρο που έβαζαν οι Τούρκοι κατακτητές… στους ραγιάδες Έλληνες.

Εδώ κ. ΥΠΕΞ της Τουρκίας κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Άλλο ήταν το δικό σας χαράτσι, -μάλιστα μπορεί να ήταν και ελαφρύτερο- και άλλα είναι τα χαράτσια που επιβλήθηκαν από τους Φράγκους της ΕΕ και του ΔΝΤ για λόγους μάλιστα δημοσιονομικής προσαρμογής, βλέπε υποταγής. Όμως εμείς συνηθίσαμε να τα λέμε χαράτσια αυτά και τους εμπνευστές αυτών.

Να γιατί όλοι τον τελευταίο καιρό έχουμε σαν μόνιμο λογισμό τον κ. ΧΑΡΑΤΣΙ μόλις ψάχνουνε τις τσέπες μας για να βρούμε τυχόν εναπομείναντα κέρματα. Ασυναίσθητα φυσικά, αλλά φαίνεται να λειτουργεί μέσα μας μία συλλογική διαίσθηση ότι ο κ. ΧΑΡΑΤΣΙ θα μας «σώσει» με την εξυπνάδα του άθελά του. Στην προκειμένη περίπτωση μυρίζουμε να στήνεται στα σκαριά ένα γεωπολιτικό πλάνο-συμφωνία περί ευθύνης νέων γεωγραφικών δεδομένων που θα εξυπηρετεί πρώτιστα με τις μεταβολές δηλ. με το τυχόν χαράτσωμα ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα μας τους κολοσσούς ενεργειακούς παίκτες.

Έτσι δίχως να το καταλάβουν οριοθετούν τα πολιτικά μας λουλούδια το τέλος της μεταπολίτευσης που τους έθρεψε το οικονομικό μάννα των Ευρωπαϊκών πακέτων. Βιάζονται φυσικά να περάσουν τόσα άλλα «αναπτυξιακά» νομοσχέδια γιατί τους λείπουν κάποιοι «επενδυτικοί» κρίκοι από τις αλυσίδες που θέλουν να φορέσουν στην Ελλάδα. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ! Γιατί έρχεται ο Τούρκος «επενδυτής» να κάνει πράξη στην κυριολεξία την δήλωση του κ. ΧΑΡΑΤΣΙ, ανεξάρτητα αν ο τελευταίος μίλησε στην γλώσσα της διπλωματίας και του ξέφυγαν αυτές οι υπερβολές μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κολακείας και υποχωρητικής αγαπητολογίας προς τους Αγαρηνούς. Όμως ο Τούρκος δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Και μάλιστα σήμερα που κατανοεί ότι τον έχουν δώσει όλοι οι πρώην φίλοι του, που το παίζουν μάλιστα και ενεργειακοί παίκτες εις βάρος του. Ιστορικό παράδειγμα της Τούρκικης κουτοπονηριάς είναι και το γεγονός ότι όταν άκουσε τον λόγο του Μακαριστού Μακαρίου στον ΟΗΕ «επένδυσε» τον Ιούλιο του ’74 δίχως χρονοτριβή στο 15% της Κυπριακής Γης. Σε λίγες μέρες γνωρίζοντας τις προθέσεις του νεόφερτου Εθνάρχη της Μεταπολίτευσης «η  Κύπρος πέφτει μακριά» επένδυσε σε ένα άλλο 20% αιματοποτισμένου κομματιού ΓΗΣ της Μεγαλονήσου. Θα κολλήσει λοιπόν τώρα που άκουσε ότι «πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδος με την Τουρκία»;

Ο λαός λέει ότι το αίμα ξεπλένεται με αίμα! Και στην σύγχρονη γεωπολιτική των παγκοσμιοποιητών ισχύει ότι η προδοσία ολοκληρώνεται  με άλλην προδοσία!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η Μεταπολίτευση ήρθε με προδοσία και θα φύγει με προδοσία ως ένδικη μάλιστα μισθαποδοσία των πράξεών της. Ο Εφιάλτης πρόδωσε την πατρίδα του, δεν γνώριζε όμως ότι αναδείκνυε με την προδοσία αυτή τη συγκλονιστικότερη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας. Ο Ιούδας πρόδιδε τον ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ για τριάκοντα αργύρια, δεν γνώριζε όμως ότι η παραφροσύνη της απληστίας του έφερε το μοναδικό σωτήριο γεγονός της Παγκόσμιας Χαράς της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ μας.

Οι συντελεστές της Μεταπολίτευσης και τα αποπαίδια τους δεν γνωρίζουν ότι με τις πράξεις, τις παραλείψεις, τις απιστίες τους, τις κλεψιές, τις απάτες και τις δολιότητές τους θα επιβεβαιώσουν τελικά το διαχρονικό γεγονός ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Προς στιγμή όμως φαίνεται ότι πεθαίνει και ψυχορραγεί με αυτά που της κάνουν τα διεθνή μίσθαρνα όργανα του αντίδικου. Τώρα ζούμε αυτό το ψυχορράγημά της και τρομαγμένοι από το θέαμα παγώνουμε και δεν αντιδρούμε για να την επαναφέρουμε στην ζωή.

ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ δεν θέλει να ξαναγυρίσει στη ζωή των βδελυκτών χρόνων της μεταπολίτευσης. Προτιμάει να Σταυρωθεί έστω και με προδοσία για να ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ τα πραγματικά παιδιά της στη ΖΩΗ του Διαχρονικού Ιστορικού Κάλλους της.

Υ.Γ.  Ευχαριστώ τον κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ που με έκανε ΤΟΥΡΚΟ-ΓΛΟΥ με τις ατυχείς δηλώσεις του και ξύπνησε μέσα μας τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.

πηγή