Οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους είναι απλά μια παρωνυχίδα μπροστά σε αυτό που έρχεται σε όλη την Ευρώπη.

ImageHandlerGreek Spirit 10-1-2014

Όσοι είναι αναγνώστες των ιστοσελίδων του εθνικού χώρου και φυσικά όσοι θέλουν να εντρυφήσουν και δεν «σερφάρουν» απλά, δεν εξεπλάγησαν από την σφαγή στην Γαλλία, ούτε και πανικοβλήθηκαν αλλά και ούτε εφησύχασαν θεωρώντας το ως μεμονωμένο γεγονός που χρήζει αντιμετώπισης από την Γαλλική αστυνομία και μόνο.
Η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται αλλά οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους για όσους έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς σημαίνουν οι επιθέσεις τζιχαντιστών στην Γαλλία έχουν πολύ μικρότερη σημασία. Η Ευρώπη και η Ελλάδα μπαίνουν πλέον σε μια εποχή πολιτικής και πολιτειακής αστάθειας που θα προκαλέσουν οι όλο και κλιμακούμενες επιθέσεις των τζιχαντιστών οι οποίοι θα συνεχίσουν εντατικότερα και μαζικότερα την δράση τους μέσα στα αστικά κέντρα.
Εδώ και ένα χρόνο οι πάντες προειδοποιούν, οι αναλυτές, οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, οι bloggers αλλά πάνω απ όλα οι ΙΔΙΟΙ οι τζιχαντιστές για την μεταφορά του πολέμου από την Μ. Ανατολή στην Ευρώπη και βόρεια Αφρική.

Αλήθεια πόσο σαχλός μπορεί να είναι κάποιος όταν εκφράζει τον «αποτροπιασμό» του και το «σοκ» του μετά τις επιθέσεις στην Γαλλία, όταν πριν από μόνο 4 μήνες αγνόησε επιδεικτικά ή και χλεύαζε όλους όσους προειδοποιούσαν μετά την δημοσίευση του χάρτη του Νέου Χαλιφάτου που οραματίζονται οι τζιχαντιστές, χάρτης που με σαφήνεια περιλαμβάνει όλη την Ευρώπη;

Ανάμεσα στις θεωρίες σχετικά με την προέλευση και τις επιδιώξεις των τζιχαντιστών κερδίζει συνεχώς έδαφος η προς το παρών περιθωριακή θεωρία περί ανάμιξης των ΗΠΑ και συγκεκριμένα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που ελέγχονται από την Ρεπουμπλικανική συντηρητική αντιπολίτευση η οποία ελέγχει την γερουσία και το κογκρέσο με την πλειοψηφία της έχοντας καταστήσει τον Δημοκρατικό Ομπάμα αδύναμο να κυβερνήσει.

Τα «γεράκια» του πολέμου όπως ο ρεπουμπλικάνος συντηρητικός γερουσιαστής Μακ Κέιν -ο οποίος κατηγορείται ως ο εμπνευστής της ISIS και του Ισλαμικού χαλιφάτου- θεωρούνται ως οι πιθανότεροι ύποπτοι για την δημιουργία μιας νέας «11ης Σεπτεμβρίου» με απώτερο στόχο την χερσαία επέμβαση στην Συρία, πόλεμος που ο Ομπάμα δεν ήθελε και απέφυγε το 2013, αλλά ο ρεπουμπλικάνοι αντίπαλοι του επιθυμούν διακαώς.

Στην συνέχεια οι νεοσυντηρητικοί σχεδιάζουν το χτύπημα στο Ιράν, πάντα καθοδηγούμενοι και εξαρτώμενοι από τα εβραϊκά λόμπις και τα αραβικά κεφάλαια.

Η αλήθεια βρίσκεται στην μέση, διότι οι τζιχαντιστές είναι μεν καθοδηγούμενοι, αλλά την ίδια στιγμή και ανεξέλεγκτοι, και εάν οι επιθέσεις στην Γαλλία αποτελούν μια νέα στημένη 11η Σεπτεμβρίου το σίγουρο είναι ότι θα κλιμακωθούν, ανεξάρτητα με το εάν οι νεοσυντηρητικοί του βαθέως αμερικάνικου κράτους επιθυμούν ή όχι. Εξάλλου όποιος ψάχνει να βρει την αιτία για το ξέσπασμα της βίας αποκλειστικά και μόνο σε μυστικές υπηρεσίες τότε δεν έχει καταλάβει τίποτα από τον χαρακτήρα και φανατισμό των τζιχαντιστών αλλά και την αποφασιστικότητα του Κατάρ-Σ. Αραβίας για την αναβίωση της Αραβικής κυριαρχίας σε βόρεια Αφρική και Ευρώπη. Οι τζιχαντιστές δεν πρόκειται να φοβηθούν πορείες διαμαρτυρίας όσο μεγάλες και να είναι (αν δεν τις χτυπήσουν κιόλας) ούτε συνθηματάκια και τσιτάτα του τύπου «je suis Charlie».
Οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους είναι απλά μια παρωνυχίδα μπροστά σε αυτό που έρχεται σε όλη την Ευρώπη.

Οι συνεχιζόμενες και κλιμακούμενες σε ένταση και μέγεθος επιθέσεις σε Γαλλία και Αγγλία αρχικά, θα προκαλέσουν τόσο αυστηρά μέτρα ελέγχου και ασφαλείας που θα γονατίσουν την οικονομία. Η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και ανθρώπων θα καταστεί αδύνατη με αποτέλεσμα την πτώση στην παραγωγή των αγαθών, βιομηχανικών και πρωτογενών, εφόσον τα ευρωπαϊκά κράτη θα βρίσκονται στην ουσία υπό το καθεστώς ακήρυχτου στρατιωτικού νόμου. Ο τουρισμός, οι επενδύσεις και η εισροή κεφαλαίων θα μειωθούν, τι να επενδύσει κανείς σε χώρες στις οποίες η αστυνομία και στρατός θα έχουν το δικαίωμα ακύρωσης των μεταφορών αλλά και οι καταναλωτές ακόμα και για να πάνε στην αγορά είτε θα το σκέφτονται λόγω των κινδύνων είτε λόγω των εξονυχιστικών ελέγχων, θυμηθείτε πόσες αεροπορικές εταιρίες χρεοκόπησαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 λόγω των ασφυκτικών ελέγχων των επιβατών και των πτήσεων.

Ωστόσο τα παραπάνω μέτρα λίγο θα αποδώσουν διότι θα αποτελούν την τακτική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι την στρατηγική. Η Γαλλία και η Βρετανία αποτελούν θύματα του Κατάρ και της Σ. Αραβίας. Οι δύο αυτές χώρες αποτελούν προτεκτοράτα των Αράβων. Οι οικονομίες των χωρών αυτών εξαρτώνται απολύτως (και ειδικά της Βρετανίας) από τα αραβικά κεφάλαια. Ακόμα και το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανήκει σε επενδυτές του Κατάρ. Η βαριά βιομηχανία της Βρετανίας, η αεροπορική, ο ενεργειακός τομέας αλλά και τομέας των μεγάλων δημόσιων επενδύσεων σε έργα υποδομής είναι όλα ξεπουλημένα και ελεγχόμενα από τους Άραβες.

Η δε Γαλλία μπορεί να εξαρτάται λιγότερο οικονομικά ωστόσο έχει περισσότερους μουσουλμάνους μετανάστες των οποίων η μέση ηλικία είναι κάτω των 35 ετών και οι οποίοι ελέγχονται από το Κατάρ και Σ. Αραβία που τους ωθούν επίτηδες στην ανεργία-περιθωριοποίηση και κατόπιν τους επιστρατεύουν ως μαχητές.
Έτσι εξηγείται και η στάση της Γαλλίας-Βρετανίας στον πόλεμο ενάντια στην Λιβύη αλλά και στην υποστήριξη τους προς τους ισλαμιστές πρώτα στην Συρία και κατόπιν στο «Ισλαμικό Χαλιφάτο».
Το εάν οι επιθέσεις έγινα καθ υπόδειξη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και νεοσυντηρητικών ή όχι, λίγο έχει σημασία. Αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι τόσο χαοτικό που η ομφαλοσκόπηση και οι αναλύσεις σχετικά με θεωρίες συνωμοσίας θα αποτελούν πολυτέλεια.

Η Ευρώπη δεν πρόκειται να λάβει πολιτικά μέτρα στρατηγικού χαρακτήρα γα το πρόβλημα, τουλάχιστον εγκαίρως.
Η Ευρώπη έρμαιο του κατακερματισμού της εφόσον δεν αποτελεί ένωση στην ουσία αλλά ένα μετα-αποικιακό έκτρωμα γερμανικής εμπνεύσεως που θα προσποιηθεί μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποιος θα υψώσει παράστημα για την ανάληψη μιας νέας πολιτικής ενάντια στην αλλοίωση των πληθυσμών από δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών; Η Γαλλία και Βρετανία είναι εξαρτημένες από τους Άραβες και τα κεφάλαια τους, η Ισπανία η υποταγμένη, η Ιταλία και η Ελλάδα; Οι Σκανδιναβικές χώρες κυριολεκτικά αποχαυνωμένες από την αδυσώπητη ιδεοληπτική προπαγάνδα των τελευταίων δεκαετιών περί «πολυπολιτισμικότητας» και αφοπλισμού, είναι εξίσου ανίκανες αλλά και εξίσου εκβιαζόμενες με την Γαλλία λόγω του υπερπληθυσμού των μεταναστών τους οι οποίοι δεν επιθυμούν την ενσωμάτωσή τους.

Η Γερμανία βγαίνει αλώβητη εφόσον έχει συμφωνήσει με τους Άραβες την παράδοση της Ευρώπης, με αντάλλαγμα την τροφοδοσία της με υδρογονάνθρακες. Γιαυτό και έχουν υπογραφεί η συνθήκη Σένγκεν, τα «Δουβλίνα» και άλλες ανθευρωπαϊκές συνθήκες, χωρίς να ερωτηθούν τα κράτη εταίροι (….) και πάντα με τις διαταγές και εκβιασμούς της Γερμανίας η οποία λειτουργεί ως ο «νταβατζής» των Αράβων.

Από την άλλη μεριά η Ρωσία θα αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα ειδικά στην Τσετσενία, πλην όμως η Ρωσική ηγεσία δεν είναι ούτε Σουηδο-Δανοί «πράσινοι Χμερ» που ονειρεύονται λαχανόκηπους στους οποίους θα δουλεύουν οι ίδιοι για να ταΐζουν τους μουσουλμάνους μετανάστες τους, αλλά ούτε και εξαρτάται από τους Άραβες. Η Ρωσία θα καταπνίξει την τζιχαντιστική αγριότητα τόσο με στρατηγικές-πολιτικές λύσεις όσο και με καταστολή, με ηγεσία η οποία αποτελείται μόνο από Ρώσους πατριώτες, αλλά πάνω απ’ όλα ορθολογιστές. Εξάλλου η Ρωσία έχει υπερ-εικοσαετή πείρα τόσο στον συμβατικό πόλεμο εναντίον ισλαμιστών στην Τσετσενία όσο και στον αστικό πόλεμο που διεξάγουν οι τελευταίοι με την μορφή τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Τίποτα δεν αποκλείει, την στιγμή που η Ευρώπη και οι «ηγεσίες» της θα τρέχουν πανικόβλητες σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα μετά την κλιμάκωση και εκδήλωση του πολέμου των τζιχαντιστών, η Ρωσία του Πούτιν με μια ολιγοήμερη διακοπή παροχής φυσικού αερίου, να καθαρίσει μια για πάντα με την ανατολική Ουκρανία βυθίζοντας στο καταχείμωνο την Ουκρανία στο ψύχος αλλά και δίνοντας στην Ευρωπαϊκή οικονομία το τελειωτικό χτύπημα, όπως και στους δοσίλογους του Δ’ Ράιχ και προωθώντας τις πολιτικές και επιχειρηματικές ελίτ τις οποίες έχει προσεταιρισθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Σε κάθε περίπτωση όποιος ανάγει τις εκλογές και το αποτέλεσμά τους ως το κύριο ζήτημα των επόμενων μηνών τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, τότε για μια ακόμα φορά εθελοτυφλεί μπροστά σε μια ενοχλητική πραγματικότητα, όπως κάνει εδώ και μήνες. Οι εξελίξεις θα μας προλάβουν.

Greek Spirit

πηγή